Wij staan voor u klaar!

Bij ons team met goedopgeleide en ervaren vakspecialisten is uw voertuig altijd in vertrouwde handen. Binnen onze schadewerkplaats, onze voorbewerkingsafdeling en in onze moderne spuiterij werken wij met de nieuwste technieken en milieuvriendelijke en duurzame producten van topkwaliteit. Via een strakke planning, goede organisatie en de inzet van vervangend vervoer proberen wij het ongemak voor u tijdens schadeherstel tot een minimum te beperken. Als erkend FOCWA schadeherstelbedrijf kunt u bij ons bovendien altijd rekenen op goede garantiebepalingen op elke door ons uitgevoerde reparatie. U ziet, Autoschade Buijs staat in alle opzichten voor kwaliteit en service van hoog niveau!

Wij doen meer.

U kunt bij Autoschade Buijs terecht voor schadeherstel en spuitwerk voor (bedrijfs)auto’s en motorfietsen. Naast het herstellen van (bedrijfs)autoschade verzorgen wij ook herstel- en spuitwerkzaamheden aan losse onderdelen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer over ons werk

Ons team


Gert-Jan Buijs
Eigenaar

Marianne Buijs
Eigenaar / Receptioniste / Administratief medewerkster

Jacqueline Zandijk
Receptioniste / Administratief medewerkster

Dick Uijl
Allround schadespecialist

Nick de Rond
Schadehersteller
Restyling

Restyling

Heeft u een kleine schade, zoals een parkeerdeuk(je)? Door middel van restyling kunnen wij deze schade snel en goedkoop en zonder te spuiten wegwerken.

Het is in dit geval wel zaak om niet te lang rond te blijven rijden met zo'n beschadiging. Kom direct langs voor een vrijblijvende inspectie.

Neem contact op