Autoschade Buijs, dé specialist in spotrepair!

De meeste autobezitters in de gemeente Tholen en de regio daaromheen weten inmiddels wel dat je voor het snel en zorgvuldig herstellen van autoschade bij Autoschade Buijs moet zijn. Dat je bij ons moderne autoschadebedrijf op industrieterrein Welgelegen in Tholen ook prima terecht kunt voor spotrepair is echter nog niet bij iedereen even goed bekend. In dit artikel leggen wij uit wat spotrepair precies inhoudt en wat voor voordelen dit biedt.

Kleine cosmetische ingreep voor je auto

Kort gezegd is spotrepair dus het herstellen van kleine en oppervlakkige schades aan een auto. Denk aan een kleine kras of deukje op de carrosserie of bumper. Het is een soort van kleine cosmetische ingreep, waarbij slechts een klein gedeelte (het stukje waar zich de schade bevindt) wordt bewerkt en gespoten. Als de vakspecialisten van Autoschade Buijs de spotrepair hebben uitgevoerd ziet u helemaal niks meer van de beschadiging. Zelfs geen kleurverschil.

Schadeherstel op de vierkante centimeter

De naam zegt het eigenlijk al: spot repair, oftewel plaatselijk herstel. Onze schadespecialist verwijdert uiterst voorzichtig en vakkundig het kleine deukje en schuurt vervolgens het beschadigde deel van de bumper of carrosserie tot het oppervlak mooi egaal is. Indien nodig worden oneffenheden met plamuur en/of een filler bijgewerkt. Maar ook bij deze bewerking wordt het plekje dat uiteindelijk overgespoten wordt zo klein mogelijk gehouden. Spotrepair vergt dus de nodige precisie van onze professionele schadeherstellers.

Precisiewerk voor onze autospuiters

De finishing touch is het aanbrengen van een primer, het polijsten van het oppervlak – belangrijk voor een optimale hechting van de laklaag en een spiegel glad eindresultaat – en uiteraard het aanbrengen van een dekkende laklaag volgens de juiste kleurspecificaties. In onze moderne spuitcabines brengen wij de lak precies op de gewenste kleur. Onze zeer ervaren autospuiters zorgen ervoor dat u, na uitharding van de lak en het boenen van het gedeelte van de auto rondom de oorspronkelijke schade, niet meer kunt zien op welke plek er spotrepair is uitgevoerd.

Spotrepair is spotgoedkoop!

Spotrepair heeft diverse voordelen. U bent uw auto veel minder lang kwijt dan voor een grotere en meer ingrijpende hersteloperatie en de kosten zijn aanzienlijk lager omdat het slechts een kleine reparatie is waarbij er niet of nauwelijks iets gedemonteerd hoeft te worden. Vaak bent u al voor tussen de 50 en 100 euro klaar. Ook niet onbelangrijk is dat spotrepair geen enkele invloed heeft op uw schadevrije jaren en dus ook niet op de hoogte van uw verzekeringskosten. Dat laatste is één van de belangrijkste redenen waarom voor spotrepair gekozen wordt. Voor een beperkt bedrag ziet uw auto er – zonder tussenkomst van de verzekeringsmaatschappij – weer puntgaaf uit. Het spreekt voor zich dat ook voor spotrepair een beroep kan worden gedaan op de Focwa-garantie, precies zoals dat bij alle reparaties die wij voor onze klanten uitvoeren het geval is.

Kom bij ons langs voor spotrepair

Blijf niet doorrijden met een kleine oppervlakkige schade, maar kom bij Autoschade Buijs in Tholen langs om te kijken of we het met spotrepair op kunnen lossen en wat dat gaat kosten. Neem voor meer informatie over spotrepair contact met ons op.

Terug naar kennisbank