Met spotrepair houdt u de (auto)schade beperkt!

Vaak blijven automobilisten gewoon rondrijden met een kleine lakbeschadiging. Dat ziet er niet zo fraai uit. Ook zorgt het ervoor dat zo’n klein onschuldig plekje door roestvorming of het verder scheuren van de laklaag alsmaar groter wordt. Wist u dat wij bij Autoschade Buijs in Tholen via spotrepair dit soort kleine lakschades supersnel en tegen lage kosten volledig weg kunnen werken?

Snel en voordelig

Onder spotrepair wordt het plaatselijk bijspuiten van lakschade verstaan. Deze methode is prima toe te passen bij een kleine oppervlakkige kras in de lak van de carrosserie, in kleur mee-gespoten bumpers, grill of buitenspiegels. Het beschadigde oppervlak mag niet groter zijn dan een A4’tje. Als u even met uw auto bij ons autoschadebedrijf in Tholen langskomt, kunnen onze autoschadespecialisten en autospuiters u zo vertellen of het herstellen van de kleine beschadiging via spotrepair mogelijk is. Als dat het geval is hoeft u uw auto niet lang te missen, de arbeids- en materiaalkosten zijn laag en het is ook niet nodig om een dure spuitcabine te gebruiken.

Spotrepair: breed toepasbaar

Spotrepair is bij uitstek geschikt voor het onzichtbaar wegwerken van:

  • Kleine lakschade door steenslag
  • Kleine lakschade rondom de portiersloten
  • Kleine oppervlakkige krasjes in de carrosserie, of mee-gespoten bumpers, spiegels of grill
  • Dit geldt ook voor bijvoorbeeld motoren, caravans en campers

Kom met een kleine lakschade aan uw voertuig snel bij ons langs voor een gratis controle en vrijblijvend advies of maak online een werkplaatsafspraak.

Terug naar kennisbank