Uitdeuken zonder lakschade of spuitwerk

Als erkend schadehersteller heb ik de neiging om bij elke auto die ik zie te kijken of er schade is. Knarsetandend zie ik als bevlogen vakspecialist hoeveel automobilisten gewoon blijven rijden met allerlei kleine schades die wij in principe heel eenvoudig en tegen minimale kosten weg kunnen werken. Als ik zulke kleine schades tegenkom zou ik de eigenaar van die auto graag direct willen adviseren om even bij Autoschade Buijs in Tholen langs te komen. Kijken kost niks en voor uitdeuken zonder lakbeschadiging en spuitwerk bent u bij ons al vanaf € 35,- gesteld. Uw auto ziet er na zo’n behandeling weer strak en glimmend uit.

Eerst kijken, dan pas uitdeuken

Of een schade relatief snel, eenvoudig en zonder spuiten is weg te werken kunnen wij pas na een zorgvuldige beoordeling bepalen. Hoe diep en groot is een deuk, is de lak beschadigd en zijn er wellicht ook nog omringende onderdelen van de carrosserie beschadigd? Onze stelregel is dat wij eerst kritisch kijken en dan pas handelen. Aan de hand van wat wij zien geven wij een eerlijk en deskundig advies. Bij dat vrijblijvend advies geven wij ook direct aan wat de kosten zijn voor herstel. Open, eerlijk en transparant, precies zoals u van uw erkend schadeherstelbedrijf gewend bent.

Preventief en cosmetisch onderhoud

Het wegwerken van kleine deukjes zonder spuiten of het spuiten van kleine oppervlakkige lakschades (Spotrepair) valt feitelijk onder de noemer preventief en cosmetisch onderhoud. Blijft u met een scherpe buts of diepe kras doorrijden, dan is de kans op roestvorming levensgroot aanwezig. Een kleine beschadiging wordt dan gaandeweg een steeds grotere roestplek en in het ergste geval ontstaat er zelfs een doorgeroeste plek in het plaatwerk. Dat ziet er op de eerste plaats natuurlijk niet fraai uit en het kan zelfs leiden tot verzwakking van het koetswerk van uw auto. U kunt uzelf veel ellende besparen door preventief werk te maken van het onzichtbaar weg laten werken van kleine autoschades.

Kom langs voor gratis advies

Kom snel langs bij Autoschade Buijs in Tholen of stuur ons per e-mail een duidelijke foto van de kleine beschadigingen. U ontvangt van ons een reparatieadvies en kostenoverzicht van uitdeuken zonder lakschade of spuitwerk. U hoeft uw auto voor dit soort kleine schades niet of nauwelijks te missen en als dat nodig is zorgen wij voor een vervangende auto. Mocht dat aan de orde zijn dan stemmen wij ook dat direct met u af.

Gert-Jan Buijs
Eigenaar en schadespecialist

Terug naar kennisbank