Profile Paulusse in Sint-Maartensdijk

Gerrie Paulusse is eigenaar van Profile Car & Tyreservice Paulusse in Sint-Maartensdijk. Samen met zijn monteursteam staat hij zes dagen per week klaar voor al het onderhoud aan diverse merken van personen- en bedrijfsauto’s. Daarnaast is Profile specialist in autobanden en -velgen.

Eigenaar Gerrie Paulusse: ‘’Vier jaar geleden ben ik eigenaar van Profile in Sint-Maartensdijk geworden. Vanaf het begin verwijzen wij klanten die met autoschade naar ons toekomen door naar Autoschade Buijs. Wij zijn zelf niet gespecialiseerd in autoschade. Autoschade Buijs wel. Zij bieden kwalitatief goed werk. Wij verwijzen onze klanten graag naar Autoschade Buijs, omdat het personeel vriendelijk is, zij dichtbij Sint-Maartensdijk zijn gevestigd en de communicatie goed is. Daarnaast is het fijn dat zij snel werk leveren, zodat de eigenaren hun auto niet te lang kwijt zijn. Autoschade Buijs komt zijn afspraken na en dat is fijn. Autoschade Buijs zou ik daarom iedereen aanraden!’’

Kijk voor meer informatie over Profile Paulusse op

profile.nl

Autobedrijf Scherpenisse in Oud-Beijerland

Toen hun vaste autospuiter er enkele jaren geleden mee stopte, zat het autobedrijf van vader M.A. Scherpenisse en zoon Gert met een probleem. Via een collega-dealer uit Bergen op Zoom kwam Scherpenisse Auto’s uit Oud-Beijerland in contact met Autoschade Buijs. “Sinds dat moment besteden wij al ons schadewerk aan Gerjan en zijn team uit. Dat bevalt prima”, stelt Gert.

Scherpenisse Auto’s werd ruim 45 jaar geleden door vader M.A. Scherpenisse opgericht. Samen met zoon Gert, twee monteurs en een administratie medewerker voorziet het universele autobedrijf in al het onderhoud en APK voor personenauto’s en lichte bedrijfswagens van alle merken. “Omdat wij jarenlang Saab-dealer zijn geweest hebben wij natuurlijk nog steeds onze expertise voor de modellen van dat merk. Maar ook auto’s van alle andere merken zijn bij mij en mijn collega’s in vertrouwde handen”, vertelt Gert.

Het autobedrijf uit Oud-Beijerland verkoopt zowel nieuwe auto's van alle merken als occasions. “Wij willen onze klanten graag ontzorgen met het complete onderhoud aan hun auto. Daar hoort natuurlijk ook het herstellen van schades bij. Autoschade Buijs is onze schadeafdeling. Zij leveren prima vakwerk en hun service is ook top. Ze pikken de schadewagens bij ons op en zetten ze na reparatie ook weer bij ons neer. Wij hebben daar zelf geen omkijken naar. Als ik onze tevredenheid in een cijfer uit zou moeten drukken, dan krijgt Autoschade Buijs minimaal een 8”, aldus Gert Scherpenisse.

Kijk voor meer informatie over Scherpenisse Auto’s op

scherpenisseautos.nl

Autobedrijf Swagemakers in Bergen op Zoom

Autobedrijf Swagemakers is al bijna 60 jaar actief in de autobranche. Het bedrijf heeft regionale bekendheid in de Italiaanse merken Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Lancia en Jeep. Maar ook voor service, reparatie en APK voor alle andere automerken, campers en lichte bedrijfswagens kun je bij het autobedrijf aan de Oude Moerstraatsebaan 50 in Bergen op Zoom terecht. Voor het repareren van autoschades die niet via Schade Garant lopen werkt Richard al een aantal jaar prettig samen met Autoschade Buijs.

Eigenaar Richard Swagemakers: “Wij ontzorgen onze klanten volledig op het gebied van aanschaf, onderhoud en service van nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfsauto’s. Het snel en vakkundig afhandelen en repareren van autoschades hoort daarbij. Een deel van onze klanten heeft zijn autoverzekering buiten ons autoschadeherstelnetwerk Schade Garant lopen. Voor die klanten doen wij bij autoschades een beroep op de service en het vakmanschap van Autoschade Buijs. Met name het persoonlijk contact en het snel kunnen schakelen vind ik fijn in onze samenwerking. Ze pikken autoschades vanuit hun vestigingen in Ossendrecht of Tholen bij ons in Bergen op Zoom op en leveren de auto’s of gespoten onderdelen ook weer netjes bij ons af. Zelfs op zaterdag, mocht dat nodig zijn. Die flexibiliteit is voor mijn bedrijf en voor onze klanten echt een meerwaarde.”

Kijk voor meer informatie over Autobedrijf Swagemakers op

autobedrijfswagemakers.nl

Autobedrijf Van Vossen in Sint-Annaland

Koos van Vossen runt samen met zijn vader Adrie een autobedrijf in Sint-Annaland. Vanuit het bedrijfspand aan de Veilingweg in Sint-Annaland verzorgen vader en zoon al het onderhoud, service en APK voor personen- en bedrijfsauto’s. Tevens kun je bij hen terecht voor de aanschaf van nieuwe en gebruikte auto’s.

In de beginjaren – het bedrijf werd in 1979 door Adrie opgericht – werden kleine schades en het spuitwerk nog in de dorpsgarage zelf gedaan. Inmiddels besteedt Autobedrijf Van Vossen al het schadewerk al jarenlang uit aan Autoschade Buijs. “En dat bevalt prima”, vertelt Koos. “De milieueisen voor spuitcabines, afzuiging en filtering van fijnstof en het gebruik en de opslag van autolakken, primers, plamuur, verdunner etc. werden steeds verder aangescherpt. Daar konden wij als klein garagebedrijf niet in meegaan. Omdat we onze vaste klanten toch graag ook bij het herstellen van autoschades van dienst willen zijn hebben wij de samenwerking gezocht met Autoschade Buijs. Dat bedrijf past naadloos bij dat van ons. Het zijn dus eigenlijk onze collega’s op afstand, een verlengstuk van ons autobedrijf. Dat werkt bijzonder prettig, de kwaliteit van hun werk is prima en ze komen altijd goed de afspraken na.”

Kijk voor meer informatie over Autobedrijf Van Vossen op

autobedrijfvanvossen.nl

Autobedrijf Jan Bogert in Dinteloord

Autobedrijf Jan Bogert is gespecialiseerd in de in- en verkoop van jonge gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens van alle merken en in elke prijsklasse. Aan de auto’s die ingekocht en doorverkocht worden voert het bedrijf ook onderhoud en APK uit.

Jan Bogert begon het autobedrijf in 1993 en met zoon Stefan erbij is ook de toekomst van het bedrijf gewaarborgd. “Wij richten ons volledig op de autohandel en hebben continu een ruim aanbod aantrekkelijke occasions in iedere prijsklasse”, vertelt Stefan. Om de verkochte tweedehands auto’s piekfijn bij de nieuwe eigenaar af te leveren wordt elke occasion grondig geïnspecteerd op eventuele oppervlakkige krasjes of kleine deukjes. “Mocht dat aan de orde zijn dan schakelen wij altijd direct Autoschade Buijs in. Gert-Jan en zijn team leveren altijd snel en goed vakwerk af. Onze occasions zien er weer als nieuw uit als ze van Autoschade Buijs terugkomen. Die samenwerking is voor ons echt heel prettig.”

Kijk voor meer informatie over Autobedrijf Jan Bogert op

www.janbogert.nl

Auto Work Shop in Sint-Maartensdijk

Auto Work Shop is sinds 1996 in Sint-Maartensdijk gevestigd als universeel autobedrijf. Je kunt bij vader Cor en zoon Patrick Niemantsverdriet terecht voor het compleet onderhoud en APK voor alle merken personen- en bedrijfsauto’s. Tevens staat hun autobedrijf bekend om de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s. In de showroom aan de Pluimpotweg 12 staan altijd zo’n 30 tot 40 aantrekkelijke occasions in diverse prijsklassen gepresenteerd.

Eigenaar en automonteur Patrick Niemantsverdriet is blij dat hij voor autoschadeherstel altijd op de betrouwbare en snelle service van Autoschade Buijs terug kan vallen. “Wij werken al jarenlang samen en weten precies wat wij aan elkaar hebben”, vertelt Patrick. Een eigen schadewerkplaats met spuitcabine opzetten is voor kleinere autobedrijven niet rendabel. Daarom is het fijn om de samenwerking te kunnen zoeken met een bedrijf in de buurt dat daar in gespecialiseerd is. “Bij de contacten tussen het autoschadebedrijf van Gert-Jan Buijs en ons is het altijd ‘ons-kent-ons’. Het is afhankelijk bij wie onze klanten hun autoverzekering hebben ondergebracht, maar vaak is het zo dat Autoschade Buijs dit allemaal direct met de verzekeraar afhandelt. In dat geval zorgen zij tijdens de reparatie ook voor vervangend vervoer. Ook bij eventuele garantiegevallen wordt alles keurig opgelost. Je begrijpt dat wij daar heel tevreden over zijn. Het zijn toch uiteindelijk onze klanten waar wij ons verantwoordelijk voor voelen. Bij Autoschade Buijs voelen ze dat altijd prima aan”, aldus Patrick.

Kijk voor meer informatie over Auto Work Shop op

autoworkshop.nl

Van Steenis Auto’s in Sint-Maartensdijk

Van Steenis Auto’s in Sint-Maartensdijk is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf. Het bedrijf voert onderhoud aan alle merken auto’s uit. Ook voor verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s kunt u bij Van Steenis terecht.

Eigenaar Lau van Steenis: “Als wij een schade binnen krijgen doen wij de mechanische demontage, zeg maar al het schroefwerk. Het schadeherstel, zoals opschuren, uitdeuken en spuiten, voert Autoschade Buijs uit. Ik ben erg te spreken over de communicatie met het bedrijf. Als ik een schadegeval binnenkrijg stuur ik Buijs vaak even een foto, zodat zij kunnen bepalen hoe lang schadeherstel duurt en op welke termijn dit uitgevoerd kan worden. Buijs is heel flexibel in het uitvoeren van het werk. Vaak kan er wel wat geschoven worden in de planning, zodat schade snel kan worden gerepareerd. De kwaliteit van het werk is hoog en de communicatie met de medewerkers verloopt soepel. Ik werk niet voor niks al vanaf de oprichting van Buijs in 2007 met ze samen!”

Kijk voor meer informatie over Van Steenis Auto’s op

vansteenisautos.nl

Autobedrijf Eskes in Tholen en Halsteren

Autobedrijf Eskes is een modern autobedrijf met vestigingen in Tholen en Halsteren. Het bedrijf werkt voor zakelijke en particuliere autobezitters. Klanten kunnen voor volledig onderhoud en occasions van alle merken bij Eskes terecht. Daarnaast is het bedrijf Erkend Reparateur voor Mazda en Hyundai.

Mede-directeur Arjan Eskes: “Vanaf de oprichting van Autoschade Buijs in 2007 werken wij met Autoschade Buijs samen. Als we een schade-auto aangeboden krijgen, voeren wij de demontage en montage van de te repareren onderdelen uit. Buijs zorgt voor het spuiten en/of uitdeuken. Dit gebeurt zo’n één tot twee keer per week. Soms is dit verzekeringswerk, maar het komt ook wel voor dat wijzelf een inruilauto laten repareren. Als auto-eigenaar kun je je auto laten repareren bij een herstelbedrijf naar keuze. De verzekering adviseert hierin, maar de klant beslist uiteindelijk zelf. Veel mensen weten dit niet. Mijn ervaring met Buijs is dat ze waarmaken wat ze beloven. We werken uiteindelijk niet voor niks al zoveel jaar met elkaar samen. Vaak heb ik rechtstreeks contact met Gert-Jan Buijs zelf. De lijnen zijn kort, het is ons kent ons.”

Kijk voor meer informatie over Autobedrijf Eskes op

autobedrijf-eskes.nl

Garage Harm Moerland in Sint-Annaland

Garage Harm Moerland in Sint-Annaland is een universeel autobedrijf. Bijna alle klanten zijn afkomstig van het eiland Tholen.

Eigenaar Harm Moerland: “Voor het repareren van autoschades werken wij zo’n 6 a 7 jaar samen met Autoschade Buijs. Wat we zelf kunnen repareren pakken we zelf op, de grotere schadegevallen laten we repareren door Autoschade Buijs. Dit komt meerdere keren per maand voor. De samenwerking bevalt erg goed. Werken met Buijs betekent korte lijnen, zodat zaken snel geregeld kunnen worden. Buijs is een kleinschalig bedrijf; ik ken iedereen die er werkt. Dat werkt heel fijn!”

Kijk voor meer informatie over Garage Harm Moerland op

harmmoerland.nl