De gevolgen van een aanrijding kunnen rampzalig of toch in ieder geval uitermate vervelend zijn. Dan zit u niet te wachten op alle rompslomp die bij de schadeafhandeling komt kijken. Autoschade Buijs begrijpt dat als geen ander. Daarom nemen wij de afhandeling van schade graag voor u uit handen.

Daarbij kunt u denken aan het ophalen en/of brengen van uw auto. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van een leenauto. De kosten van de leenauto declareren wij volledig bij uw verzekeraar, zodat dit u verder niets kost. Ook bij de financiële afwikkeling van uw autoschade nemen wij graag alle zorg uit handen. Zo regelen wij de afwikkeling met de verzekering (ook als ons autoschadeherstelbedrijf niet op uw groene kaart vermeld staat). Eén telefoontje is al genoeg!

Schade? Autoschade Buijs denkt mee

Als bedrijf of fleet-owner bent u verantwoordelijk voor uw wagenpark. U zorgt ervoor dat iedereen zorgeloos gebruik kan maken van vervoer. Dat vraagt om de nodige planning. De rompslomp die bij een schade komt kijken is zo mogelijk nog vervelender dan de schade zelf; het gemis van mobiliteit, de afwikkeling met de verzekering, noem maar op. Het is dan prettig om terug te kunnen vallen op een betrouwbare partner, die dit soort zaken uit handen neemt en waar nodig een stap extra zet. Autoschade Buijs is die partner. Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Maak een afspraak