De gevolgen van een aanrijding kunnen rampzalig of toch in ieder geval uitermate vervelend zijn. Dan zit u niet te wachten op alle rompslomp die bij de schadeafhandeling komt kijken. Autoschade Buijs begrijpt dat als geen ander. Daarom nemen wij de afhandeling van schade graag voor u uit handen.

Daarbij kunt u denken aan het ophalen en/of brengen van uw auto. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van een leenauto. De kosten van de leenauto declareren wij volledig bij uw verzekeraar, zodat dit u verder niets kost. Ook bij de financiële afwikkeling van uw autoschade nemen wij graag alle zorg uit handen. Zo regelen wij de afwikkeling met de verzekering (ook als ons autoschadeherstelbedrijf niet op uw groene kaart vermeld staat). Eén telefoontje is al genoeg!

Schade? Autoschade Buijs denkt mee

Als bedrijf of fleet-owner bent u verantwoordelijk voor uw wagenpark. U zorgt ervoor dat iedereen zorgeloos gebruik kan maken van vervoer. Dat vraagt om de nodige planning. De rompslomp die bij een schade komt kijken is zo mogelijk nog vervelender dan de schade zelf; het gemis van mobiliteit, de afwikkeling met de verzekering, noem maar op. Het is dan prettig om terug te kunnen vallen op een betrouwbare partner, die dit soort zaken uit handen neemt en waar nodig een stap extra zet. Autoschade Buijs is die partner. Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Veel gestelde vragen over schadeherstel

Via ons ‘schade-meld-formulier’ kunt u een foto van de schade uploaden, zodat wij kunnen bepalen wat de kosten voor herstel zullen zijn. Als u van ons aanbod gebruik wilt maken, kunt u online gelijk een afspraak inplannen.

Bij een schadegeval met tegenpartij is het belangrijk om samen het Europese schadeformulier in te vullen. Maak foto’s van de situatie en noteer gegevens van eventuele getuigen. Op de website van de ANWB vindt u een compleet stappenplan om schade te verhalen.

Dat ligt aan de impact van de schade. In sommige gevallen kunt u uw auto binnen een dag ophalen. Het uitvoeren van spot repair is bijvoorbeeld een klus die we snel kunnen uitvoeren. Voor het herstel van ingrijpendere schades hebben we meerdere dagen nodig. Wij laten u van tevoren altijd weten hoe lang we bezig denken te zijn.

Voor het uitvoeren van spotrepair – oppervlakkige schades die niet groter zijn dan een A4tje – rekenen wij een standaard prijs van 149,50 incl. btw euro. Voor het repareren van andere, grotere schades ontvangt u vooraf een offerte.

In de meeste gevallen kunt u gebruikmaken van één van onze leenauto’s. Voor zakelijke klanten hebben wij een Toyota Proace (bedrijfsbus) beschikbaar, zodat uw zaken gewoon door kunnen gaan.

In de meeste gevallen wel. Dit is afhankelijk van de dekking en voorwaarden van uw verzekeraar. U kunt bij uw autoverzekeraar checken of u in aanmerking komt voor gratis vervoer.

Dat kan in overleg altijd worden geregeld.

Jazeker! Ook als ons schadeherstelbedrijf niet op uw groene kaart of schadeformulier vermeld staat, kunt u de schade toch bij Autoschade Buijs laten repareren. Wij zorgen voor de financiële afwikkeling met de verzekering.

Als u een autoverzekering met de dekking ‘beperkt casco’ of ‘volledig casco’ hebt, vergoedt uw autoverzekering de schade. U verliest waarschijnlijk wel een aantal schadevrije jaren en daarmee de korting op uw premie.

Als het gaat om schade met een tegenpartij vergoedt de autoverzekeraar van de dader de schade. In dat geval behoudt u uw opgebouwde schadevrije jaren.

Als uw verzekeringsmaatschappij bij autoschade moet uitkeren, valt u terug in no-claimkorting. U betaalt dan meer premie. Uw verzekeraar bepaalt deze regels. Als autoschadehersteller hebben wij daar geen invloed op.

Op lak krijgt u maar liefst 10 jaar garantie. Voor reparatiewerkzaamheden ontvangt u een FOCWA garantie certificaat met vier jaar garantie. Zo voorkomt u waardedaling van uw kostbare auto na een schade. Het FOCWA 4 jaar Garantiebewijs wordt uitsluitend verstrekt door FOCWA Eurogarant-bedrijven.

Wij regelen de afwikkeling met uw verzekeraar. Oók als ons schadebedrijf niet op uw groene kaart staat vermeld. Een schade is al vervelend genoeg. Fijn als u dan geen omkijken heeft naar papierwerk met de verzekeraar!

 

Maak een afspraak