Opknappen MAN truck + oplegger

Voor de Groentebroer hebben wij een MAN truck + oplegger mogen spuiten. De cabine was eerst wit. We hebben de lak bijgewerkt en netjes gemaakt en het geheel in de groene huisstijl-kleur gespoten.

Schadeherstel portieren Hyundai iX35 RA

Na een bezoek aan onze spuiterij is deze Hyundai iX35 RA weer als nieuw!

BMW 3 parkeerschade herstel

Herstel van parkeerschade aan een BMW 3.

Schadeherstel Opel

Parkeerschade, een botsing met de stoeprand of een medeweggebruiker: een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig zijn de meeste schades eenvoudig te repareren. Schadeherstel en spuitwerk van (bedrijfs)auto’s en motorfietsen gebeurt bij Autoschade Buijs in eigen werkplaats en spuiterij. Wij werken alle schades vakkundig voor u weg.

Plymouth oldtimer

Deze oldtimer had iets van zijn glorie verloren. De lak was in de loop van de jaren aangetast en dit stalen ros kun dus wel een nieuwe laag lak gebruiken. Daar hebben wij bij Autoschade Buijs met liefde voor gezorgd.

Peugeot 206 achterscherm

Een bijzondere uitdaging: het achterscherm van deze Peugeot 206 moest vervangen worden. Aangezien dit scherm aan de rest van de carrosserie bevestigd is, moest het losgehaald worden waarna wij het konden repareren. Vervolgens moest het geheel weer naadloos gelast worden op de rest van de carrosserie.